Vekstpotensiale og det å være en motivasjonsfaktor for andre

Vekstpotensiale og det å være en motivasjonsfaktor for andre

Every plant need water to grow – To reach a goal and build something new, efforts is needed. Remember to water your plant:-)

Glede og positivitet er sentrale elementer i livet som kan påvirke oss på mange forskjellige måter. Det er kjent at disse følelsene kan ha en positiv innvirkning på vår mentale helse, øke vår fysiske helse og også forbedre vår generelle livskvalitet.

Å føle glede og positivitet kan gi oss mer energi og motivasjon til å oppnå våre mål og drømmer. Når vi er glade og positive, kan vi være mer produktive, kreative og motiverte, og vi kan også være mer sosiale og ha et større nettverk av venner og familie.

Be a joy motivator to those around you and you will bring joy to yourself:-)

Det er også kjent at glede og positivitet kan ha en betydelig innvirkning på vår fysiske helse. Forskning har vist at positive følelser kan redusere stressnivået, senke blodtrykket og øke kroppens evne til å bekjempe sykdommer. Å føle glede og positivitet kan også bidra til å forbedre kvaliteten på søvnen vår, noe som igjen kan ha en positiv effekt på vår mentale og fysiske helse.

Men hvordan kan vi oppnå mer glede og positivitet i livet vårt? En god måte å begynne på er å fokusere på de tingene i livet som gjør oss glade. Dette kan inkludere å bruke mer tid med venner og familie, reise til nye steder, prøve nye hobbyer eller rett og slett nyte de små øyeblikkene i livet.

Acrylic paint – thoughts of peace – by Elin

En annen måte å øke vår glede og positivitet på er å praktisere takknemlighet. Dette kan innebære å tenke på de tingene vi er takknemlige for hver dag, enten det er helsen vår, jobben vår eller det faktum at vi har tak over hodet. Å være takknemlig for de tingene vi har i livet kan bidra til å øke vår glede og positivitet, samtidig som det kan gi oss en bedre forståelse for hva som virkelig betyr noe i livet.

Det er også viktig å legge merke til tankene våre og prøve å endre dem når de blir negative. Det kan være lett å la seg rive med av negative tanker og bekymringer, men å være bevisst på disse tankene og jobbe med å endre dem til mer positive kan bidra til å øke vår glede og positivitet.

En annen god måte å øke vår glede og positivitet på er å ta vare på vår fysiske helse. Dette kan innebære å spise sunt, trene regelmessig og få tilstrekkelig søvn. Å ta vare på vår fysiske helse kan bidra til å øke vår energi og vår mentale helse, og det kan også gi oss mer selvtillit og en følelse av å ha kontroll over livet vårt.

Vi har alle et valg om vi vil prøve å være en motivasjonsfaktor i andres liv. Hvor finner du ting som motiverer deg? I kunst, i venner, i kolleger, i skolekamerater eller musikk… Det kan være så mangt. Om vi sprer glede rundt oss, vil vi ha en positiv innvirkning på andre, og de igjen vil ha en positiv effekt på oss. Vann de vennskapene og benytt deg av de tingene i livet som gir deg glede og motiverer deg. Det blir en positiv oppadgående sirkel av positivitet og positive tanker…Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til bruken av cookies.  Les mer