Hvor kommer sebraskinn fra? Hvor kan jeg kjøpe ekte sebra?
Sebraskinn.no er en norsk nettbutikk som forhandler lovlige og sertifiserte skinn fra sebra, kudu og springbukk. Og selvfølgelig zebra.
sebraskinn, sebra, zebra, zebraskinn, skinn, skinnene, teppe, tepper, kudu, springbukk, springbok, bukk, spring, afrika, Africa, afrikansk, kunst, svart-hvitt, svart-hvit, b&w, black and white, black, white, svart, sort, hvit, hvitt, interior, zebrarug, rug, teppene, gave, julegave, gaver, gaveideer, ide, gavene, hytta, hytte, hytten, zebras, interior, interiør, design, interior design, home, cabin, sebraer, sebraene, zebras, zebrateppe, zebraskinn
13
page-template-default,page,page-id-13,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Om sebraer og sebraskinn

OM SEBRASKINN

Informasjon om Hartmans fjellsebra som sebraskinnene våre kommer fra

 

Hartmanns Fjellsebra er den sebraen som har det fineste skinnet fordi den lever oppe i fjellene istedenfor på den afrikanske savannen. Som alle andre sebraer har den et unikt mønster av svarte og hvite striper. Men typen mønster er unikt for Hartmann. Alle Select Grade skinnene kommer med hode med man og hale. Alle skinnene kommer fra dyr som har levd et naturlig liv i det fri.

 

Hver enkelt sebra er helt unik, siden mønsteret er som våre fingeravtrykk og er unikt for hver enkelt sebra. Hartmanns fjellsebra har ofte et flott brunskjær mellom de svarte stripene, som gir skinnet en ekstra fin glød.

 

Hartmanns sebra holder til i vestre deler av Namibia og i Cape området i Sør-Afrika. De holder til i mindre grupper på 7-12 dyr istedenfor i store flokker slik som Burchells sebra som er den vanlige savannesebraen som lever i store flokker på den afrikanske savannen. De er gode klatrere og klarer seg fint i golde, bratte og tøffe områder.

 

Voksne Hartmans fjellsebraer har en kroppslengde på opp til 2,2 meter og en skulderhøyde på mellom 1 og 1,4 meter. De har en vekt på mellom 240 og 372 kg.

Hver enkelt sebra er helt unik, som et fingeravtrykk.
Svarte dører åpne med utsikt til stue med sebraskinn foran grønn lenestol.
Sebraskinn i britisk dagligstue. Elegant dekor.

Størrelse på skinn:

Skinnene har en omtrentlig bredde på 150 cm over midten, pluss bena som vil stikke ut omtrent 40-50 cm på hver side. Total bredde vil følgelig være i omtrent 2,5 meter. Lengden er omtrent 2,5 meter fra hode til bakenden, pluss halen på omtrent en halv meter, så omtrent 3 meter total lengde. Alle skinn har man (manke), og ørene er sydd flatt på hodet. Alle skinn har også hale. De vil variere litt i størrelse, men ikke veldig mye fra dette.

Handelen med disse skinnene er regulert under Cites2-regelverket. Alle skinnene vi formidler kommer fra sebraer som er lovlig beskattet som ledd i naturforvaltningen. Det er kvotejakt på sebra akkurat på samme måte som med norsk elg, og du finner sebrabiff på mange av de bedre restaurantene i Namibia og Sør-Afrika. Så sebraskinn kommer IKKE fra pelsdyrindustrien, men sebraene skinnene kommer fra har levd fritt på den afrikanske savannen og i fjellene i Namibia. Sebraer, kuduer og antiloper felles under normal jakt som er tilsvarende elgjakt.

Alle skinnene kommer fra dyr som har levd i det fri.
Enormt sebraskinn i spanskinspirert stue med takåser.
Sebraskinn brukt som virkemiddel i moderne spansk interiør.

Det følger alltid med kopi av eksporttillatelse fra Namibiske myndigheter med hvert enkelt skinn.

Kjøp sebraskinn nå.