Liten stue med sebraskinn i Johannesburg

iMac og sebraskinn passer bra sammen

Liten stue med sebraskinn i Johannesburg

Liten stue med antikke rosa stoler, iMac og sebraskinn

Vi bor nå i Robert Broom Drive i Krugersdorp, rett utenfor Johannesburg i Sør-Afrika. Slik har vi innredet det for øyeblikket. Det er litt under 30 kvadratmeter, men vi har fått plass til det viktigste: datamaskinen, noe å sitte på, seng, høyttalere og sebraskinnet.

På veggen over skrivebordet har vi hengt opp lakenet med alle hilsenene på som vi fikk da vi reiste fra Namibia. De antikke møblene våre har blitt malt hvite og/eller turkisgrønne, litt av hvert, og stolene trekt med rosa springbukkskinn… Sammen med puter fra her og der, noen med indisk mønster og farger blir det hjemmekoselig og fint. Håper du syns det samme!

Noen ganger tenker vi: «Hjelp! Vi må ha mer plass! Kan ikke leve i et så lite rom.» Men det er faktisk ikke noe problem. En må bare planlegge litt og bruke smarte plassbesparende løsninger. Vi pleide å ha hus med to etasjer og stor hage, og har etterhvert forenklet ting så vi nå bor i en liten leilighet som nesten grenser til hybel, og vi savner ikke plassen. Ikke minst er det herlig å ikke ha hagearbeid og plen å klippe hele tiden. En får tid til så mye andre ting når en slipper å renholde og vedlikeholde så mye, og det er mer hjemmekoselig.

iMac og sebraskinn passer bra sammen

Stue i Johannesburg med sebraskinn og iMacDenne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til bruken av cookies.  Les mer