Sebraskinnstepper fra Pinterest etter Cape Town-ferie

Sebrateppe i lyst og tøft rom

Sebraskinnstepper fra Pinterest etter Cape Town-ferie

Hatt herlig ferie i Cape Town

Etter ferien tok vi en liten runde på Pinterest og fant blant annet dette denne uken. Skal gå gjennom bildene fra turen og legge ut noen bilder fra Cape Town når vi får tid. For nå har vi litt godbiter fra Pinterest. Flere bilder kan selvfølgelig finnes på Pinterest-tavlen vår. Det er alltid herlig med ferie, og denne turen til Cape Town var bare helt super. Sjekk ut bloggen vår med jevne mellomrom og se bildene fra turen!

Kos deg med litt inspirasjon for helgen!

 

Sebrateppe under kontorpult

Kontorpult på svart gulv med sebraskinn

Liker denne kombinasjonen med svart-hvitt bilder fra Afrika på veggen, svart gulv og sebraskinnsteppe bak sofaen. Det er rent og elegant, men likevel varmt og eksotisk.

 

Sebrateppe på soveromsgulvet

Soverom i lys stil og sebrateppe

Tøff sengegavl laget av gamle dører trekt med skinn og nagler gir en litt røff stil mens sebraskinnet på teppet gir elegansen til dette stilige soverommet.

 

Sebrateppe i lyst og tøft rom

Lyst og tøft med sebraskinn

En kunstners atelier med malerkoster, kunst og elegante omgivelser som bidrar til inspirasjon til å male og designe nye ting.

 

Sykkel på sebrateppet

Sebraskinn og sykkel i gangen

Kontraster som tar meg helt hjem. Sykkelen hører liksom ikke hjemme her, men er det som gjør dette rommet så kult. Sjakkmønstret gulv er også noe av det kuleste jeg ser, og sammen med sebrateppe – det funker jo skikkelig bra!

 

Soveromsdekor med sebrateppe

Soveromsdekor med sebraskinn

Tidløs klassiker et slott verdig.

Sebraskinnstepper: Bare må ha det!Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til bruken av cookies.  Les mer