Sebra i spisestue

Sebra på svart gulv med oransje lenestol

Sebra i spisestue

Sebrateppe i spisestuen

 

Sett på maken til spisestue? Dyrehuder kommer aldri til å kjede interiørdesignere. Skinn er det materialet de virkelig elsker og alltid kommer til å bruke når de kommer opp med ny samtidige interiørdesign-konsepter. Dyreskinn gir en eksotisk wibe til rommet og gjør det om fra et normalt rom til et fascinerende og sjarmerende rom der du kan gjøre drømmer om til virkelighet og trives i. Her ser vi gode eksempler på hvordan sebraskinn kan brukes til å piffe opp interiøret i en spisestue (og andre rom for den del) og gjøre det om fra noe ordinært til noe ekstraordinært som folk vil snakke om i positive termer.

Dyreskinn kjeder ikke interiørdesignere

 

Art Deco i spisestuen

Art Deco spisestue

Ønsker du deg kjæledyr i huset, men har allergi eller venner og familie som har allergi. Ikke noe problem. Med sebraskinn kan du ha besøk av folk med allergi. Dessuten vil alle ønske å oppholde seg i rommet der du har sebrateppet for det er unikt og utradisjonelt, men klassisk og elegant.

Liten plass, stort hjerte

Sebrastripene gjør seg bra under bordet og er deilig å hvile føttene på. Du får lyst til å sitte barbeint i stua når du har skinnteppe under bordet. Det blir varmt og lunt. Nesten så du får litt afrikansk varme inn i stua.

Oransje lenestol, svart gulv og sebraskinn

Svart og hvitt er inn, striper og sterke kontraster er også det som skal brukes for å gi deg trøkk og dynamikk i interiøret og kjente elementer fra Art Deco-stilarten.

Samtidskunst i form av spisestue med svart gulv


Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til bruken av cookies.  Les mer