Lesekrok med stil

Lesekrok med stil

Vinteren er fremdeles kald og mørk, men det går snart mot vår. Heldigvis. Sol og varmere tider. Men nå er det tiden for å lese bøker i en god og koselig lesekrok. Har du noen gode bøker å anbefale? Min siste er Wilbur Smiths bok The New Kingdom. Den tok meg langt ut i ørkenen i Egypt, og noen tusen år tilbake i tid. God lesing i lesekroken.

Hva kan gjøre lesekroken litt varmere mens vi venter på våren? Noen elementer fra varmere strøk, kanskje Afrika? Vi har løsningen, og flere er på vei. I skrivende stund har vi tre Hartmans sebraskinn og tre Burchells sebraskinn på vei til Norge fra Namibia. Vi legger dem ut i nettbutikken så snart vi har mottatt de ny sebraskinnene og fått tatt bilder.

Vi har fremdeles noen på lager, så du kan bestille sebraskinn i dag om du vil. Det er også mulig å forhåndsbestille skinn ved å sende oss en melding. Et par av de nye skinnene er ekstra fine, med helt unike mønstre og det ene har en utrolig flott kontrast og er nesten helt svart-hvitt.

I nettbutikken har vi også kuduskinn og springbukkskinn som er flotte i kombinasjon med sebraskinn, eller for seg selv. Skinnene våre vil gi varme og glød til lesekroken din. Ta en kikk, da vel!

 

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. Mørkt med rosa.

 

Lesekrok med stil. Gjort fint med sebraskinn. Svart gulv med sebra.

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. Mørkt rom med farger og mønster som liver opp.

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. Med litt farger.

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. Grått.

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. På veggen.

 

Lesekrok med stil. Gjort fin med sebraskinn. Lyst.Denne siden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til bruken av cookies.  Les mer