Sebraskinn – Select Grade (754A)
Vår nettbutikk er alltid åpen! Vi selger sebraskinn og skinnprodukter. Kjøp sebraskinn fra nettbutikken vår i dag og få det fraktfritt i posten om få dager.
nettbutikk, butikk, skinn, sebraskinn, kuduskinn, sprinbukkskinn, kudu, sebra, springbukk, springbok, zebra, sertifisert, lovlig, ekte, sebraskinnene
547
product-template-default,single,single-product,postid-19675,theme-bridge,bridge-core-2.1,cookies-not-set,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,,columns-4,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Nettbutikken

VELKOMMEN TIL Å HANDLE PÅ SEBRASKINN.NO

Sebraskinn – Select Grade (754A)

kr 17.900,00

Sebraskinn av aller beste kvalitet.

Mål på dette spesifikke skinnet:

Skulder til bakpart: 166cm

Forben til forben: 220cm

Bakben til bakben: 214cm

Bredde buk: 146cm

Lengde uten hale: 248cm

Beskrivelse

Sebraskinn av Hartman + Førstesortering + 754A

Select Grade er sebraskinn i aller beste kvalitet fra Namibia. Alle skinnene våre er håndplukkede av eksperter for at vi skal være sikre på at kundene våre er helt fornøyd med varene de handler fra oss. Hvert enkelt skinn er unikt. Bildene er av det aktuelle skinnet så du skal være helt sikker på hva du bestiller. Om du ønsker flere bilder av det spesifikke skinnet før du bestiller, kan du kontakte oss for å få dette tilsendt via e-post.

Select Grade skinn er tilnærmet lytefrie, men noen få merker må påregnes da dette er ekte vare og et naturprodukt.

Skinn fra Hartmans sebra er hvitt med svarte striper med lyse bruntoner i det hvite mellom stripene. Hartmans sebra har hovedsaklig striper på tvers, men mønsteret varierer ganske mye. Hartmans fjellsebra finner du primært i Namibia og Sør-Afrika. Mange produkter fra vilt kontrolleres under CITES2-regelverket, så også denne sebratypen. Som kunde behøver du ikke å tenke på det, da vi har tatt oss av alt papirarbeidet.

Mål på dette spesifikke skinnet:

Skulder til bakpart: 166cm

Forben til forben: 220cm

Bakben til bakben: 214cm

Bredde buk: 146cm

Lengde uten hale: 248cm

Additional Information
Vekt5 kg
Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sebraskinn – Select Grade (754A)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *